Lediga jobb


Vi befinner oss i en expansiv fas och söker en Teknisk säljare.

  I din roll som Teknisk säljare hos Damaskus har du ett övergripande ansvar för att driva och utveckla försäljning mot våra befintliga samt nya nyckelkunder. Du ansvarar för att identifiera nya affärsmöjligheter och omsätta relationer till lönsamma affärer. Det innebär ansvar för prisförhandlingar, utveckling av affären och att vara den som är uppdaterad på kundens krav och förväntningar. Du arbetar proaktivt med kundanpassade lösningar och ansvarar också för projektledning - från kundförfrågan till färdig leverans.

I arbetet ingår mycket kundkontakter och ca 50 resdagar per år. Våra kunder är verksamma inom tillverkningsindustrin i främst Sverige och Norge, och spänner från små verkstadsbolag till stora multinationella företag. Vi har leverantörskontakter i flera europiska länder.

För att trivas som Teknisk säljare hos oss tror vi att du har erfarenhet inom tillverkningsindustrin och är tekniskt kunnig och utbildad, helst inom maskin. Du är en erfaren säljare och har arbetat med OEM-försäljning. Har du erfarenhet av CNC-maskiner och/eller industriellt gummi är det mycket meriterande. Du har förmåga att tolka, värdeutveckla och driva spännande kundunika tekniska lösningar hos kunden. Din arbetsuppgift blir att sälja mekaniska skyddskomponenter efter kundens specifikation mot befintliga och nya kunder.

Som person är du engagerad, lyhörd och serviceinriktad. Med trovärdighet, driv och stort kundfokus är du framgångsrik i ditt försäljningsarbete. Vi värdesätter din nyfikenhet, ditt driv och din kreativitet till de möjligheter du ser för olika tekniska helhetslösningar och utvecklingsmöjligheter hos kund. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Damaskus erbjuder ett roligt och självständigt arbete på en marknad med stor utvecklingspotential. Placering i Stockholm. Heltidstjänst med marknadsmässig lön och bil. Bonus, ITP försäkring, 30 dagars semester samt friskvårdsbidrag.

I denna rekrytering samarbetar Damaskus med Rubino Rekrytering, och samtliga frågor angående tjänsten hänvisas till ansvarig kontaktperson Harry Rubino, 073 - 376 39 30. Då urvalsprocessen sker löpande är det bra att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt.