Gummibälgar

Söker du en standardbälg eller en kundunik bälg?

Damaskus Maskinskydd har ett av Sveriges största lager med drygt 400 st olika standardgummibälgar, och har vi inte den gummibälg du söker så har vi stora möjligheter att anpassa våra lagerförda gummibälgar efter dina önskemål. För att inte begränsa dig i dina val av bälg så avstår vi från att publicera en lista över standardbälgar. Istället rekommenderar vi dig att fylla i de mått din applikation kräver på ritningsunderlaget nedan, så ordnar vi fram en bälg efter dina behov. En anpassad gummibälg är mycket ekonomiskt fördelaktigt då ingen investering i verktyg behövs, samt att det då också blir kort leveranstid. Vi har heller inga krav på kvantiteter, så det går utmärkt att beställa 1 st. Anpassade gummibälgar lämpar sig bäst för prototyper och mindre serier.

Vid större kvantiteter/serier tar vi fram verktyg för att tillverka kundunika gummibälgar. Om ni önskar att vi lagerhåller för avrop och därmed korta era ledtider, så har vi gott om lagerutrymme för er.

Ladda ner vårt ritningsunderlag och fyll i dina mått.

>> Ritningsunderlag Gummibälg (pdf)

Via länken nedan kan ni läsa mer om de olika gummi-materialen vi tillhandahåller till våra bälgar.

Anpassad gummibälg

Anpassad gummibälg

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.