Företaget

Företaget

Damaskus Maskinskydd är ett anrikt företag med anor från 1956, och vår nuvarande inriktning gentemot maskinskydd har vi arbetat med sedan slutet av 1970-talet.

Damaskus Maskinskydd har som fokus att leverera kvalitativ teknisk expertis och tekniska lösningar gällande mekaniska skyddskomponenter till våra kunder samt tillse att de får rådgivning och lösningar som är unika efter deras behov. Vårt produktsortiment består av mekaniska skyddskomponenter för rörliga maskindelar i tillverkningsindustrin. Vi tillverkar, säljer samt renoverar maskinskydd efter kundens specifikation.

Vår affärsidé är att “Damaskus Maskinskydd ska vara det naturliga valet vid köp av mekaniska skyddskomponenter för kundens maskinpark samt applikationer”.

Företaget leds av VD Peter Almqvist som har visionen att “Damaskus Maskinskydd ska vara Haninge Kommuns mest attraktiva arbetsplats”.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.