Renovering av teleskopskydd

Att renovera teleskopskydd är inte bara kostnadseffektivt, utan även klimatsmart.

Damaskus Maskinskydd har med över 30 års erfarenhet av renovering av maskinskydd kanske Sveriges största kunskapsbank om skydden i just din maskin. Vi renoverar främst teleskopskydd, men även andra typer av maskinskydd som exempelvis industrigardiner och vikväggar. Vi utför allt från enklare service och underhåll till avancerade reparationer där en eller flera delar nytillverkas i vår verkstad. Vi gör alltid en genomgång av skyddet när det kommer till oss, och därefter ger vi dig pris och leveranstid.

Att renovera ett teleskopskydd kan vara upp till 60 % billigare jämfört med att köpa ett nytt. Dessutom kan vissa nytillverkade skydd ha 12 veckors leveranstid, och en renovering tar ca 1 vecka. Då är besparingen än större genom minskad tid för produktionsstopp.

Att renovering av teleskopskydd ger en ekonomisk fördel är de flesta medvetna om, men att det finns en miljövänlig aspekt är det inte många som tänker på. De allra flesta teleskopskydd kan renoveras tre-fyra gånger, vilket innebär att mindre material och energi behöver användas samt att långa transporter kan undvikas. En renovering blir därmed ett sätt för våra kunder att ta ansvar för miljön.

Y-skydd, före & efter

Renoverat Z-skydd