Gejderskydd

Gejderskydd är alltid unika för varje maskintyp.

Gejderskydd / skyddsbälg anpassas alltid till varje maskin och vi garanterar alltid högsta kvalitet och snabba leveranstider.

Gejderskydd / skyddsbälg, eller dragspelsskydd som de också kallas, kan placeras horisontalt, vertikalt samt i korsning. Det skyddar främst gejder, linjärstyrningar, skenstyrningar eller kulskruvar mot damm, spåner, emulsioner eller andra partiklar. Gejderskydd kan också erhållas med lameller tillverkade i rostfritt stål. I applikationer med mycket höga temperaturer eller med metallspåner så skyddar lamellerna själva bälgen i gejderskyddet och en längre livslängd erhålls.

Infästningsalternativen är många och vi anpassar det helt efter dina önskemål. Det vanligaste är att skyddet skruvas fast, men kan också fästas med kardborreband.

I vårt produktdatablad via länken nedan presenteras ett flertal olika modeller samt olika materialalternativ för din specifika applikation. Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågeställningar.

>> Produktdatablad Gejderskydd (pdf)

Ladda ner vårt ritningsunderlag via länken nedan och fyll i dina mått, och maila oss gärna vilken typ av linjärstyrning skyddet ska sitta på så tar vi fram en ritning åt dig. Eller du kanske önskar byta ett gammalt och trasigt skydd? Skicka ditt gamla skydd till oss så mäter vi upp det åt dig och tar fram en offert.

Vi har tillverkat Gejderskydd till en mängd olika maskintyper som exempelvis Okuma, Mazak, Brother, Hermle, Blohm, Niigata, Heller, Studer, EWAG, STAMA och många många fler. Kolla gärna med oss om vi redan har ritningar till skydden i just din maskin.

>> Ritningsunderlag Gejderskydd (pdf)

Bälg som skyddar kring lyftbord för att förhindra att smuts kommer in under bordet, men också delvis mot klämrisk vid exempelvis en monteringslina. Detta skydd är täckt på fyra sidor och har speciellt svetsade hörn. Via länken nedan kan du läsa mer om lyftbordsbälgar.

Samtliga av våra Gejderskydd tillverkas av Italienska P.E.I. Group som är en marknadsledande tillverkare av maskinskydd.

Gejderskydd

Gejderskydd med stållameller

Gejderskydd för höga temperaturer

Gejderskydd med stållameller runt om

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.