Formgjutna gummidetaljer

Vi tillhandahåller alla typer av formgjutna gummidetaljer i små- till medelstora serier.

Damaskus Maskinskydd arbetar med formgjutning i olika typer av gummimaterial samt polyuretan och vi samarbetar med produktionsanläggningar i främst Spanien och Italien. Vår huvudsakliga expertis ligger inom kundanpassade gummidetaljer till industrin, där våra kunder återfinns inom alla typer av segment. Vi formgjuter det mesta, och förutom bälgar som är vårt verkliga expertområde, så är de vanligaste produkterna membran, dämpare, sugkoppar samt hjul i både gummi och polyuretan. Många av artiklarna innefattar också metalldelar ingjutna i gummit. Genom åren har vi samlat på oss stor kunskap inom gummi som vi gärna delar med oss av till er.

Vi producerar främst i små- till medelstora serier. Med våra kunniga tekniker samt verktygsmakare designar och löser vi de flesta problem som ni kan stöta på.

Läs gärna mer om de olika materialen via länkarna nedan.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.