Filter för CNC-maskin

För att öka livslängden på CNC-maskinen

Velum skyddsfiltret är utformat och genomfört för att skydda elektriska och elektroniska maskiner i industriella produktionsanläggningar från damm och oljig dimma. För deras väl fungerande och bästa produktivitet, alla automatiseringar, robotar och numeriskt styrda maskiner kräver kontinuerliga underhållsåtgärder och regelbunden filterbyte. Brådskande tidsfrister som inte tillåter driftstopp, brist på specialiserad arbetskraft eller till och med enkla försummelse kan hindra företag från att regelbundet byta filter.

Velum skyddsfiltret appliceras externt, direkt på ingångsrastret för ventilation och kylsystem av produktionsenheten: när Velum väl applicerats samlar och håller det damm och oljig dimma i sitt patenterade stickade tyg och säkerställer, samtidigt som det skyddar det inre filtret, normal passage av frisk och ren luft i maskinen. För att säkerställa bästa produktions effektivitet för dina maskiner, byt Velum en gång i veckan.

Velum ersättningskontroll är rent visuell: när Velum skyddsfiltret är täckt av förorenande medel, måste du ersätta det. Utbytet sker på 5 sekunder och du behöver ingen specialiserad arbetskraft, vilket undviker driftstopp och minskar underhållskostnaderna samt eventuella förlorade produktionskostnader som kan bero på utbyte av det inre filtret.

Velum är lätt att applicera och tillåter effektiv planering av skyddet för alla industriella maskiner: du behöver bara skriva ner datumet för ditt senaste utbyte och namnet på operatören som har utfört det, för att undvika försummelse, driftstopp eller driftsstopp på grund av missade utbyten av det inre filtret.

Finns i 5 storlekar:

200 mm – 300 mm – 400 mm – 500 mm – 600 mm
Varje rulle innehåller 110 filter.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.