Teleskopskydd

Vi tillverkar, modifierar, anpassar och renoverar alla typer av teleskopskydd.

Teleskopskydd är det optimala skyddet över maskinbädden i verktygsmaskiner av alla slag. Våra olika modeller ger ett pålitligt skydd och förhindrar:

  • Personskador och olyckor
  • Att heta spånor och emulsioner skadar precisionsstyrningar
  • Mekaniska skador vid tappade verktyg

Dessutom förlänger de maskinens brukstid och bidrar till dess estetiska utseende.

Vi tillhandahåller flertalet olika typer av teleskopskydd i stål. Vår samarbetspartner PEI Group S.r.l. har levererat teleskopskydd till maskintillverkare världen över. Givetvis anpassar vi skydden helt och hållet efter dina behov, mått och ritningar. Hos oss får du en skräddarsydd lösning som passar ditt behov.

En populär modell är gejderskydd i stål. Dess fördelar är lång hållbarhet, effektivitet och säkerhet. Sheet pocket, eller giljotinmodellen som den också kallas, är en annan modell som används till Y-axeln i många vertikala fleropmaskiner. De utmärker sig för sin snabbhet, som uppgår till 150 meter per minut och accelerationsförmåga på 2G. Våra Sheet pocket teleskopskydd av stål anpassas till dina maskiner och levereras komplett med lättmonterad självbärande skyddsram och glidskenor.

Reparera teleskopskydd – få längre livslängd

Låt inte gamla teleskopskydd sätta stopp i maskineriet. Vi vet hur kostsamt produktionsstopp är och därför reparerar och levererar vi snabbt era teleskopskydd. Att reparera skydden förlänger dessutom livslängden och är betydligt mindre kostsamt än att köpa nytt.

Är du i behov av att renovera ett teleskopskydd, klicka här.

Teleskopskydd, ingående delar

Teleskopskydd med saxar för höga hastigheter

Teleskopskydd i bearbetningsmaskin

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.