Vi vattenskär gummi och plåt

Att skära med vatten har många fördelar. Vattenskärning är en kall bearbetning med hög precision, vilket innebär att materialets egenskaper inte påverkas vid skärningen, inga spänningar uppstår i materialet, materialspillet minimeras och snittytan sällan behöver någon efterbearbetning.
Det är dessutom en miljövänlig metod utan farliga kemikalier eller ångor, där de enda restprodukterna utöver materialspånet är vatten och sand.

Vår vattenskärmaskin från Water Jet Sweden har en arbetsyta på 3000 x 2000 mm och dubbla skärhuvuden vilket ger en hög arbetskapacitet och kostnadseffektivitet väl lämpad för större serier.
Material som är lämpliga för vattenskärning inkluderar stål, rostfritt stål, hardox, aluminium, koppar, mässing, titan, kompositmaterial, gummi, plast mm.

För att möjliggöra snabba leveranser har vi ett stort materiallager. Vi utför även efterbearbetning och levererar om så önskas färdigbearbetade komponenter där exempelvis bockning, fräsning, gängning och ytbehandling ingår. Vi har stor erfarenhet av att vulka samman gummi- och metalldetaljer, som exempelvis de specialbälgar nedan med flänsar i aluminium.
Vi dokumenterar systematiskt alla utförda arbeten och kan garantera identiska kopior från tidigare leveranser.
Tveka inte att fråga oss hur vi kan hjälpa er att förverkliga era idéer och projekt.

Andra typiska produkter vi vattenskär i gummi är planpackningar, tätningar, slitgummi, stänkskydd m.m.

Planpackningar i gummi och filt

Bälg som vattenskärs och vulkas samman

Vattenskurna och bockade plåtdetaljer

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.