Industriborst

Industriborst är en effektiv och billig tätning vid en applikation i rörelse.

Inget gap är för stort, eller för litet, för Damaskus industriborstar. Borstarna måttanpassas efter behov och monteras med enkla handgrepp och konventionella verktyg. Allt du behöver veta är måttet på delen som ska tätas. Därefter klipper du till borsten precis i önskad längd och strax därefter är industriborsten på plats. Låter det enkelt? Det är det.

Tillverkningsmaterialet är viktigt för rätt egenskaper. Borstarna måste tåla friktion och frekvent nyttjande. Standardmaterialet i Damaskus industriborstar är nylon. Det ger bra motståndskraft kombinerat med flexibilitet. Lätt att hantera och montera. Svårt att tränga igenom och slita ut. Nylon är temperaturtåligt och står väl emot luft, damm och fukt etc.

Vi tillhandahåller självklart industriborst i andra material som stål, plast, mässing osv, Vi anpassar materialet efter applikationsmiljön.

Industriborstarnas långa livslängd gör dem till ett ekonomiskt förstklassigt alternativ. Enkelheten i produkten gör att servicekostnaderna hålls nere. Dessutom är borstarna skonsamma vilket skyddar och förlänger livslängden på applikationen.

Vi tillverkar borst och hållarskena efter er ritning vilket gör att den är klar att montera vid leverans.
Vi har även flertalet standarddimensioner på lager för omgående leverans.

Se vår artikellista via länken

>> Industriborst produktdatablad (pdf)

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.