Lediga jobb

Verkstadsarbetare/Plåtslagare

Är du en erfaren verkstadsarbetare eller plåtslagare? Är du noggrann och serviceinriktad? Trivs du när den ena dagen inte är den andra lik? Då har vi arbetet för dig!

Passar du in på vår beskrivning nedan, då erbjuder vi en bonus på upp till 20.000 SEK när du skrivit på vårt anställningsavtal.

Damaskus Maskinskydd AB är beläget i Handen, Haninge Kommun, och vi tillhandahåller mekaniska skyddskomponenter för tillverkande företag i Skandinavien. Vi befinner oss i en stark tillväxt och som verkstadsarbetare finns stora möjligheter att delta i ett spännande och flexibelt arbete. I din roll som verkstadsarbetare kommer du att arbeta med plåtbearbetning, som rikta, bocka och svetsa plåt. Arbetstiderna är förlagda dagtid.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av verkstadsarbete eller plåtslageri samt en gymnasieutbildning med relevant inriktning. Har du erfarenhet som plåtslagare, bilplåtslagare eller industriell plåtbearbetning är det extra meriterande. Du arbetar med noggrannhet, är bra på att samarbeta i grupp samt har en vilja och engagemang att utvecklas i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är att du:
– Har dokumenterad erfarenhet av verkstadsarbete och/eller plåtslagare.
– Är mycket noggrann i ditt arbete.
– Behärskar svenska i tal och skrift.
– Är social och positiv som person.
– Är boende i Stockholm söderort med kranskommuner.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder:
– Flexibla arbetsuppgifter
– Stort eget ansvar
– Friskvårdsbidrag
– Extra vårdförsäkring
– Möjlighet till bonus
– Visionen att bli Haninge Kommuns mest attraktiva arbetsplats.

Vid frågor, kontakta VD Peter Almqvist, 070-927 95 22
Skicka din ansökan till peter.almqvist@damaskus.se