Bälgar och damasker

Damaskus Maskinskydd har ett av Skandinaviens mest kompletta utbud av bälgar och damasker. Vi tillhandahåller gummibälgar, skyddsbälgar, robusta bälgar, skivbälgar, läderbälgar och bälgar i PVC. Vårt stora urval av bälgar ger våra kunder ett komplett skydd mot nedsmutsning, vattenstänk, damm och väderpåverkan.

Varianter, dimensioner och former – precis som du vill ha dem

Vi gör det enkelt för dig att få rätt passform. Damaskus levererar bälgar av i stort sett obegränsade varianter, dimensioner och former. Allt du behöver göra är att tala om för oss i vilken applikationsmiljö bälgen kommer vistas i samt vilka ytter- och infästnings-mått den ska ha. Sedan tar vi hand om resten.

>> Ritningsunderlag Bälgar (pdf)

Eller vill du få en CAD ritning direkt av din bälg, använd vår bälgkonfigurator via länken nedan

>> Bälgkonfigurator CAD ritning

Du kommer alltid att få rätt bälg på rätt plats med exakt rätt funktion, helt enligt dina önskemål och krav. Med vårt enorma lager av gummibälgar och långa erfarenhet skiljer vi oss från konkurrenterna, eftersom vi kan anpassa samt bygga bälgar med en leveranstid på bara några dagar. Dessutom tar vi även fram verktygsbundna bälgar helt efter dina önskemål.

Läs mer om våra bälgtyper via länkarna nedan och låt oss hjälpa dig att hitta rätt skydd till just din applikation.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.