Rotoclear Camera

Med en Rotoclear Camera kan du få en tydlig bild av vad maskinen gör på insidan – även i de tuffaste av arbetsförhållanden.

Rotoclear Camera är en uppkopplad kamera som övervakar en bearbetningsmaskin från insidan. Tack vare snurrande fönster och integrerat LED-ljus garanteras permanent fri sikt in i maskinen. Produkten ligger helt i linje med Industri 4.0 och tar den digitala teknik som utvecklats under de senaste årtiondena till en helt ny nivå.
Kameran kan monteras antingen på maskinens insida för att ha total överblick över bearbetningsområdet, eller direkt på spindeln. Då visas detaljerat hur stycket bearbetas på den ej visuella sidan vilket inte har varit möjligt tidigare,

Med en Rotoclear Camera har du full koll på produktionsprocessen i din maskin och det garanterar att du kan se hur maskinen arbetar i realtid. Till varje kontrollpanel kan två kameror monteras – båda med en upplösning på 4K och 60 bilder per sekund i full HD – på upp till 20 meters avstånd.

Läs mer i databladet nedan.

>>> Datablad Rotoclear Camera (pdf)

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.