Rotoclear C2

Rotoclear C2 är en del av Industri 4.0

Rotoclear C2 är världens ledande kamerasystem för maskininteriörer. Det utvecklades speciellt för de extremt hårda förhållandena inne i metallbearbetande CNC-maskiner och är imponerande robust och hållbar.

Den självrengörande Rotoclear C2-kameran skapar 4K-upplösning – även under de tuffaste förhållandena. Den intelligenta styrenheten har HDMI, USB och Ethernet-anslutningar och använder TCP/IP- och RTSP-protokoll för att ge alla gränssnitt användaren behöver för att bekvämt strömma, spara och dela bild-data. Den smarta programvaran stödjer också intuitiv kamerakontroll och zoomfunktioner.

När du konfigurerar din installation kan du välja mellan kamerahuvuden med olika fokuseringsområden, beroende på applikationen. Fokus på nära håll, 200-500 mm, eller fokus på långt håll, 500-6 000 mm.

Eftersom kamerorna kan monteras direkt på verktygsspindeln kan Rotoclear C2 med hjälp av AI upptäcka verktygets skick och därmed indikera när ett verktygsbyte behövs. Allt i linje med Industri 4.0.

Vill du läsa mer om Rotoclera C2 kan du ladda ner broschyren i pdf nedan.

>>> Datablad Rotoclear C2 (pdf)

               

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.