Rotoclear

Rotoclear ger klar sikt in i bearbetningsutrymmet.

De innovativa produkterna från Rotoclear har alla en sak gemensamt: De ger dig en kontinuerligt klar vy över insidan av CNC-maskinen och dess bearbetningsutrymme, precis där vyn vanligtvis är skymd av vätskor och partiklar under bearbetningsprocesser.

Hur fungerar de? De självrengörande fönstren och robusta kamerasystemen har en snabbt roterande splitterfri skiva som använder centrifugalkraft för att kontinuerligt kasta droppar och spån utåt.

Den ständigt klara vyn gör det inte bara möjligt för dig att övervaka dina processer enkelt i realtid, utan det gör det också möjligt för dig att visuellt identifiera orsakerna till eventuella problem och till och med förebygga potentiella fel innan de uppstår.
De två huvudsakliga Rotoclear-lösningarna kompletterar varandra och används ofta på ett kombinerat sätt:

  1. Rotoclear S3 är det första självrengörande fönstret som erbjuder en obehindrad vy utan irriterande stänger som kommer i vägen.
  2. Rotoclear C2 kamerasystem ger användare värdefulla nya perspektiv i 4K-upplösning. Kamerorna kan till och med monteras direkt på verktygsspindeln och är en del av Industri 4.0!

Rotoclear har även utvecklat ett ersättningskit för Visiport, så att du kommer att kunna använda din siktruta utan att behöva byta ut alla delar.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.