Renovering av maskinskydd

Att renovera sitt teleskopskydd är inte bara ett kostnadseffektivt val, utan även ett miljövänligt val.

Damaskus Maskinskydd har med över 30 års erfarenhet av renovering av maskinskydd kanske Sveriges största kunskapsbank om skydden i just din maskin. Vi renoverar främst teleskopskydd, men även industrigardiner. Vi utför renoveringar från enklare service och underhåll som byte av avstrykarlister och andra slitdelar, till skydd som har tagit ganska mycket stryk där du som kund till en början kan tro att det är redo för skroten.

Kostnaden för att renovera ett teleskopskydd kan vara upp till 60 % billigare jämfört med att köpa ett nytt. Dessutom kan vissa nytillverkade skydd ha 12 veckors leveranstid, och en renovering tar ca 1 vecka. Då är besparingen än större genom minskad tid för produktionsstopp.

Att renovera teleskopskydd ger en ekonomisk fördel är de flesta medvetna om, men att det finns en miljövänlig aspekt är det inte många som tänker på. De allra flesta teleskopskydd kan renoveras tre-fyra gånger, vilket innebär att mindre material och energi behöver användas samt att långa transporter kan undvikas. En renovering blir därmed ett sätt för våra kunder att ta ansvar för miljön.

 

Dameged telescopic cover    Refurbishing telescopic cover

                                 Före                                                                          Efter

 

Teleskopskydd