Oct 27, 2021

Smart och smidigt med nya Quick Box Bellows

Nu kan du på ett smidigt och enkelt sätt skydda ditt lyftbord även när det är tagit i bruk och monterat på plats. Den patenterade lösning heter Quick Box Bellows och är framtagen av vår italienska samarbetspartner PEI.

Fördelarna med en Quick Box Bellows är många. Skydden kommer som en byggsats i fyra delar som är väldigt enkla att montera runt lyftbordet. Tack vare att skyddet ryms i en betydligt mindre kartong, jämfört med en skrymmande lyftbordsbälg, minskar transport- och fraktkostnaden. Den tar dessutom upp mindre förvaringsyta.

Det finns dessutom inga begränsningar gällande dimensioner för Quick Box Bellows, utan den levereras i den storlek som det specifika lyftbordet har. Välj mellan svart eller gul färg på skyddet.

Upplev smidigheten med en Quick Box Bellows samtidigt du sparar både pengar och lagerutrymme.  Klicka på länken nedan för att se video hur Quick Box Bellows monteras.

>>>Video

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.